Obaveštenje

Namena ovog sajta je predstavljanje Zajedničke advokatske kancelarije Stanković (u daljem tekstu ZAK Stanković), njenih članova, kao i oblasti prava kojima se članovi kancelarije bave, u skladu sa Zakonom o advokaturi, Kodeksom profesionalne etike advokata i drugim primenljivim propisima koji regulišu advokatsku profesiju u Republici Srbiji.

Svrha ovog sajta nije reklamiranje ZAK Stanković, niti njenih članova, kao ni pružanje pravne pomoći.

Na ovom sajtu mogu, s vremena na vreme, biti postavljani tekstovi u kojima članovi ZAK Stanković ili treća lica, izlažu svoj pogled na trenutno stanje pravne regulative u Republici Srbiji. Međutim, čak ni u tim situacijama, takvi tekstovi se ne mogu smatrati pravnim savetima i ZAK Stanković ni na koji način ne odgovara za njihovo korišćenje od strane trećih lica.

Ovaj sajt, tekstovi prikazani na ovom sajtu, fotografije članova ZAK Stanković, kao i žig ZAK Stanković, vlasništvo su ZAK Stanković, odnosno njenih članova u skladu sa internom regulativom ZAK Stanković.

Zabranjeno je svako korišćenje i prenošenje materijala sa ovog sajta suprotno svrsi radi koje je učinjen dostupnim i suprotno propisima važećim u Republici Srbiji. Za prenošenje bilo kog dela sadržaja sa ovog sajta, neophodna je prethodna pisana saglasnost ZAK Stanković, odnosno ovlašćenog člana ZAK Stanković.

ZAK Stanković upisana je u Imenik zajedničkih advokatskih kancelarija Advokatske komore Beograda Rešenjem Advokatske komore Beograda.

Za dodatne informacije o ZAK Stanković, njenim članovima ili oblastima prava kojima se članovi kancelarije bave, možete nas kontaktirati putem maila info@stankoviclaw.rs

Scroll to Top